EFT 

Samtal

Och längre ner KOSTRÅDGIVNING!

Ny hemsida: www.helandesamtal.nu

Kontakt:
Mobil: 076 0076 341
E-mail: ninahallberg@hotmail.com


Känner du att det är dags för nästa steg i din personliga utveckling?
Funderar du över något särskilt i livet och vill ha ett bollplank? Kanske du står inför ett beslut. Kanske du känner att du kört fast. Kanske du känner att dina relationer kunde vara bättre. Behöver du sätta ord på något du inte vill tala om med nära och kära?
Vill du lära känna dig själv på djupet?
Några en-timmes samtal kan föra dig vidare.

Samtalen handlar om Dig, Dina upplevelser, frågor, insikter och
Ditt förhållningssätt till livet. Du är välkommen!


Livscoachutbildningen har jag fått på LivsFokus Nu.
Min inspirationskälla är framför allt Eckhart Tolle.

Jag tar emot i Håga Terapi & Alternativmedicinskt Centrum i Uppsala, vid buss 4:s ändhållplats i Håga By. (Buss 6 vid lågtrafik.) Gå in genom entrédörren till Håga Bycentrum,
och ta första dörren till vänster.
Eller per telefon!


PROGRAM FÖR DIN PERSONLIGA UTVECKLING!

Längtar du efter frihet?
Vill du konsultera din egen inre visdom?
Vill du undanröja hinder på din livsväg?
Är det äntligen dags för nästa steg i din personliga utveckling?
Välkommen till en intensiv utvecklingsperiod - sätt ihop ett eget program med Samtal, Resanterapi och EFT så att det blir perfekt för dig! Vi träffas i en rytm som du väljer.
Telefonträffar går bra om du bor långt bort!

Du löser upp mönster och blockeringar för att se klarare på dig själv och dina önskningar om livet.

Och - toppa med en månads antiinflammatorisk Paleokost! (Se nedan)

Du är välkommen!

Nina

 

KOSTRÅDGIVNING

En underliggande inflammation i kroppen kan ställa till med skada i form av många olika typer av symtom och orsaka stort lidande. Behöver du ändra dina vanor och börja äta inflammatonshämmande Paleomat så vill jag gärna hjälpa dig med kostrådgivning! Den kan kompletteras med EFT om det behövs för att göra övergången lättare.

Paleo är stenåldersdiet - man äter vad kroppen var van vid för 10000 år sen, innan man börjat odla säd och ha boskap. Så... inga mejeriprodukter, sädesslag, raffinerat socker eller moderna tillsatser. Men - massor av fina grönsaker, frukt, fisk, skaldjur (och kött om du vill) - ekologiskt förstås (så långt det är möjligt).

Vill du ge dig själv 30 dagars Paleo-diet och känna efter vilka hälsovinsterna blir? Ett inledande samtal på en timme och därefter två möten till efter två och fyra veckor.

Ny hemsida: www.helandesamtal.nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här sidan handlade tidigare om siden...

Jag var tapetserare på Uppsala Stadsteaters verkstad - en inspirerande miljö! Jag klädde om möbler för olika pjäser men framför allt sydde jag ridåer. Ibland ridåer i sammet, ibland i siden! Den första ridån jag sydde var 21 gånger 4 meter i sidensatin. Jag färgade den skimrande stålblå och sydde på ringar upptill så att den skulle hänga vackert på sin långa pianosträng. Pjäsen hette "Friheten"! Det var en upplevelse utöver det vanliga. Jag blev betagen av sidenet och dess magiska skönhet.